Beställ fototapeter online

Vad tänker du på när jag säger fototapeter? Tänker du på det glada 70-talet då var och varannan hade palmer och blommor och städer i ett eller flera av sina rum? Fototapeter var mycket populärt under denna tid, och har nu kommit tillbaka och det finns nog ingen tapetaffär som inte har fototapeter i sitt sortiment. Nu för tiden kan man ju dessutom ladda upp egna foton, och på så vis få en fototapet som ingen annan har. Så varför inte gå igenom dina bilder, välj ut en favorit och gör om den till en fototapet?

Hur beställer man fototapeter online?

Hos Tapetstore är det enkelt att ladda upp egna bilder eller välja bland färdiga motiv. Först gäller det att hitta och välja ett motiv. Du har tre val, du kan bläddra genom de motiv som finns på deras hemsida, du kan söka i deras databas som innehåller 30 miljoner bilder eller så laddar du upp ett eget foto. Sedan är det dags att beskära och anpassa bilden. Du får fylla i din väggs mått, ta ett par extra cm för säkerhets skull. Sedan är det bara att slutföra köpet genom att lägga din tapet i varukorgen och checka ut i kassan. Tapetstore ger dig:

  • Snabb leverans
  • Fri frakt
  • Nöjdhetsgaranti

Så besök Tapetstores hemsida och botanisera bland deras bilder eller ladda upp egna och beskär dem. Har du inget foto du vill använda så ge dig ut med kameran och fotografera saker du tycker om. Kanske du har djur du älskar och vill täcka en hel vägg med dem, eller varför inte ett fint familjefoto? Du begränsas enbart genom din egen fantasi. En fototapet kan bestå av vad för motiv du vill och med egentagna bilder så blir du garanterat ensam om motivet!

5 Mar 2015