Tips kring inredning

Att inreda ett hem, det är riktigt kul, men det kan även vara svårt ibland. Du kanske i tanken har koll på hur det ska vara redan, men är osäker på om det går att få till just det resultatet? Det kan vara bra att först hitta vad det är för stil du har och gå efter den. Att planera är en stor del av att inreda och är minst lika viktigt som att sedan köpa de inredningsprylar du vill använda dig av. Bra inredning finns på nätet. Glöm inte små detaljer som fina tvålar Savon de Marseille. För bra inspiration, kolla internet samt se även till att göra en så kallad mood board.

Komfort eller design?

Ett hem ska inredas så att det går att leva i det. Inte för att det ska se ut som ett inredningsmagasin. Så även om du hittar en snygg designfåtölj, känn efter om den är bekväm att sitta i! Att bara ha möbler för att de är snygga, det är inte en hit! Är det så att du står mellan design och komfort, låt då alltid komforten komma först! Så onödigt att ha möbler som ingen vill sitta i!

Glöm inte belysningen

Många lägger mycket fokus på inredningen men glömmer bort att även belysningen är en stor del av den. Så se till att läsa på mer om att inreda med lampor, så att du får rätt sorts belysning i alla dina rum.

14 Mar 2022