Handla smycken online

När ehandeln slog igenom var det tidigt försäljning av böcker och dvd-filmer som blev stort. Produkten var lämplig att skicka med post då den ofta fick plats i mottagarnas brevlådor.

Sedan har fler och fler nischer växt inom e-handeln. Snart blev även stora och otympliga produkter populärt att beställa online t.ex. vitvaror, byggmaterial och elektronik.

Kläder har också blivit en stor försäljningssuccé online, även om några av de mest ambitiösa tidiga satsningarna hade fel timing. På senare år har det också blivit populärt att beställa skor online då några stora kedjor har jagat marknadsandelar inom det segmentet.

När det gäller smycken har dock många valt att gå till sin lokala smyckesbutik. Kanske för att man vill se och uppleva smycket innan man köper, men faktum är ju att skor och kläder är mycket svårare att skapa sig en uppfattning om utifrån en webbsida eftersom det beror mycket på hur de sitter på kroppen, men även att storlekarna ska passa.

Ett smycke upplevs naturligtvis annorlunda i verkligheten än på bild men man får ändå en god uppfattning om smyckets utseende och kan avgöra om det verkar intressant eller inte.

Och även smycken har ju den fördelen att de är lätta att skicka så det blir inga extra dyra portokostnader.

Eftersom smycken ofta är unika kan det också vara extra roligt att beställa smycken online, t.ex. på https://silversmycken.org och det blir en liten egen överraskning när det anländer.

Och även om man någon gång tröttnar på utseendet så behåller smycket alltid sitt metallvärde.

 

27 Oct 2016