Känsla för design i alla skeenden

När man är intresserad av design i allmänhet, och lägger ner massor av tid, pengar och energi på saker som inredning och accessoarer, då är det logiskt att intresset följer med en in i livets nya skeenden. När man väntar barn för första gången spenderar man mycket tanketid på hur man ska inreda en framtida barnkammare och kanske går man loss på trendiga barnkläder i den stil man älskar. Sedan blir det en aning med... kladdigt... än man kanske tänkt sig i de där stilrena, fotogenialiska drömmarna. Men det är såklart okej.

En barnvagn som håller stilen

Ett av de större inköpen man gör som blivande förälder är barnvagenen. Barnet spenderar i regel mycket tid i sin barnvagn den första tiden. Inte alla barn, men många. De sover i den och ligge ri den långa stunder medan man är ute och går ärenden eller motionerar, eller bara dricker en kaffe på stan. 

Den designintresserade föräldern vill ha en vagn som matchar ens övriga stil och bland dessa människor brukar Bugaboon vara en favorit just för att den är så snygg och praktisk. Det finns några olika modeller bland Buygaboo vagnarna och bland de mest populära ser vi Bugaboo Bee och Bugaboo Buffalo. De skiljer sig lite men är jämställt populära bland medvetna föräldrar, i slutänden är det lite olika smak som avgör vilken man föredrar.

Det finns en barnvagnsbutik som sticker ut när det kommer till barnvagnar i allmänhet och Bugaboo vagnar i synnerhet - det är Pyret & Snäckan. På Pyret & Snäckan kan du förvänta dig snabba leveraser, fantastisk service och ett oslagbart utbud av Bugaboo vagnar.

12 Jun 2016