Rent och snyggt - Vid varje flytt

Jag har aldrig fått klagomål på städningen när jag har flyttat, och jag har ju flyttat några gånger under årens lopp. Det beror inte på att jag är särskilt duktig på att städa. Inte heller beror det på att jag är en pedant som gör över varje litet utrymme med en tandborste. Nej, min hemlighet är mycket enklare än så. När jag lämnade en av mina första lägenheter så anlitade jag ett städföretag för flyttstädning i Västerås. De var så duktiga att jag genast bestämde mig för att aldrig städa ur en lägenhet vid flytt på egen hand. Jag menar, varför lägga ner timme ut och timme in, när det finns experter som gör jobbet dubbelt så bra, på mindre än halva tiden? 

Funkar överallt

Det spelar ingen roll var du bor i landet heller för den delen, det går att hitta firmor som städar vid utflyttning i minsta lilla by eller stad. Som när en kompis skulle flytta från Borås efter sina studier där. Lägenheten var inte jättestor, men jag gav henne tips om flyttstädning i Borås ändå och jag vet att hon valde att betala dem hellre än att göra det själv. 

Nu vet du min lilla hemlis, och du... Du får faktiskt lov att berätta den för hur många du vill. Att boka flyttstädning är smart, för då vet man att jobbet blir perfekt gjort. Skulle sen hyresvärden ha klagomål kan du alltid be städfirman komma tillbaka och fixa problemet. Fast det har aldrig hänt mig i alla fall. 

17 Feb 2019