Stor förändring för liten insats

Vill man förändra hemma utan att köpa nya, dyra möbler, måla om eller på annat sätt renovera, så förändrar man de små sakerna. Det är de små sakerna som gör en stora skillnaden i ett rum, det är ett faktum. Den som byter soffa och samtidigt byter ut all dekoration i ett rum kommer att få höra många kommentarer om dekoren, och inte lika många om soffan. Det är detaljerna som skapar personlighet.

Enkelt och billigt

Ett enkelt sätt att göra om hemma på och skapa en mer personlig stil är att köpa posters och sedan rama in dem med omsorg. Det finns otroligt många snygga posters att handla online, titta till exempel på Nones D´sign utbud! Om man sedan lägger lite krut på att rama in dem så får man en helt ny stil hemma för väldigt lite pengar och ansträngning. Posters funkar i alla rum och utrymmen, flexiblare dekor går nog inte att hitta. Dessutom är de billiga!

Barnrum

På ovan nämnda butik finns bland annat ett sortiment av fantastiska barnposters. Barnrummet är ett sådant rum som man ofta och gärna gör om i, men sällan allt på en gång. Posters kan man samla på sig och byta ut enkelt efter humör och säsong, och att eftersom barnen växer. Inramade posters ger en cleant och snyggt intryck vilket vi här upp i Skandinavien helt klart har en förkärlek för.

Så, mitt heta tips idag är att investera i lite snygga posters och göra om hemma med enklast möjliga medel.

10 May 2018